Sp.Rekken JO19 Kampioen !

Sp.Rekken JO19- Fc.Trias JO1904
1 punt was genoeg voor de jo19 om kampioen te worden op een koude middag in rekken. Na een mooie opkomst konden wij beginnen aan onze kampioenswedstrijd.

Vlak na het begin signaal schoot Rick de bal er gelijk in en leek het erop dat het een makkelijke middag ging worden. Na de 1-0 werden er veel kansen gecreëerd aan de kant van Rekken, maar ging er geen 1 in. Totdat Wessel een uitgleed in de 16 van Trias en een penalty mee kreeg. Deze benutte Jesse mooi, 2-0 is de stand. Rekken bleef de bovenliggende partij en kregen alleen maar meer kansen. Vlak voor de rust kwam er een perfecte voorzet voor Mick die hem er gemakkelijk in kon koppen. Na de rust bleef het hetzelfde waarbij Rekken veel kansen had maar ze niet benutte. In de 55e minuut kreeg Nick de bal voor zijn voeten en schoot hij gelijk op doel, 4-0! Nog geen 2 minuten later gaat Rick heel de verdediging van Trias voorbij met een mooie actie en kan hem voorleggen op Wessel die hem alleen aan hoeft te raken, 5-0! Na de 5e goal van Rekken werden er nog steeds veel kansen gecreëerd maar ging er geen 1 kans in. Toen was eindelijk het eindsignaal en waren wij officieel kampioen! Dit werd uiteraard groots gevierd in de kantine en kroeg!