Pupil van de week: Jans klein Gebbink

Zondag 21 april Sp. Rekken 1- DEO 1  >> Aanvang 14:00 uur  , Balsponsor Ter Avest Sport :  Deze week is Jans klein Gebbink pupil van de week. Jans woont samen met zijn ouders Mascha & Martijn, broer Siem en zusje Jula in de Holterhoek. Zijn huisdier is een hond Boef en papa heeft natuurlijk heel veel koeien. 

Jans zit op basisschool OBS de Berkel in groep 8. Zijn beste vrienden zijn: Stan, Bart en Ties, maar ook andere jongens uit zijn klas spreekt of voetbalt hij graag mee. Jans speelt in het team JO-13 op nummer 10, hij is een aanvallende middenvelder en geeft veel assisten op Boaz. Af en toe scoort hij zelf ook wel eens. Jans heeft meerdere hobby’s namelijk voetbal kijken, afspreken met vrienden, chillen op zijn telefoon en natuurlijk voetballen. Zijn favoriete voetbalclub is Ajax, Brobbey is zijn favoriete speler. Bij Rekken vind hij Waldo en Timo de beste spelers van het eerste elftal. Wat hem vooral leuk lijkt aan het pupil van de week zijn is mee het veld op, in de dug out zitten met de spelers en scoren bij de tegenstanders natuurlijk! Jans heeft nog een droom voor de toekomst, hij zou graag nog een keer naar een wedstrijd van Ajax willen samen met Ruud, Marc en Sharon. Wij wensen Jans een leuke middag toe samen met zijn vrienden en familie!

Gerelateerde berichten