De EK boekjes van Sp. Rekken zijn er weer !

Zoals gebruikelijk in een jaar waarin een EK of een WK voetbal wordt georganiseerd is er ook dit jaar weer een EK poule van Sp. Rekken. De invulbladen om mee te kunnen spelen in de poule staan in een full colour boekje dat ook nu weer vol staat met info over het toernooi en daarnaast zijn er de advertenties van de vele sponsors.

Deze boekjes kosten 5 euro. Met deze actie hebben we een mogelijkheid om extra inkomsten voor de club te genereren. Iedereen heeft de fantastische omheining natuurlijk al wel gezien. De opbrengst van deze actie wordt gebruikt om de reserves weer aan te vullen. Door de kosten van de nieuwe omheining en reclamebord-ophanging waren die aardig geslonken.  Wij vragen ieder senioren lid om minimaal 4 boekjes te verkopen. De dames van Dames 1 en de jeugd die in JO19 spelen vragen we om minimaal 3 boekjes te verkopen. De overige jeugdleden en niet actieve leden vragen we om minimaal 2 boekjes te verkopen. De allerjongsten in JO7 en JO09 hoeven geen boekjes te verkopen.   De boekjes worden via de leiders of de leden van de spelersraad bij de elftallen uitgedeeld. Het innen van de bijdrage voor deze boekjes ligt ook bij hen. De boekjes zijn beschikbaar vanaf 28 april 2024Natuurlijk kan men meer boekjes verkopen, graag zelfs. Wij hebben nog 200 boekjes over die verkocht moeten worden. De 3 beste verkopers bij de jeugd ontvangen respectievelijk 20, 15 en 5 euro als beloning. Extra boekjes kunnen worden opgehaald bij de fam. Giesbers, Rekkenseweg 55. Die extra boekjes moeten ook bij hen worden afgerekend.

Alvast bedankt voor jullie inzet !!

Met vriendelijke groet,
Jan Giesbers
Thea te Lintelo

Gerelateerde berichten