Rekken zonder problemen langs DEO.

Net als in de uitwedstrijd enkele weken geleden heeft Sportclub Rekken een 2-0 zege geboekt op DEO. De score had wellicht wat hoger uit kunnen vallen, maar uiteindelijk wisten alleen Marc Blaauboer en Merijn Roos het net te vinden.

Vanaf het eerste fluitsignaal was Rekken de bovenliggende ploeg. De bezoekers lieten de koploper het spel maken en loerden rustig op de counter. Rekken creëerde de nodige kansen via onder anderen Merijn Roos, Timo Buunk en Wouter Rexwinkel maar telkens vonden zij de doelman van DEO op hun pad. Aan de andere kant gebeurde niet veel. DEO was aanvallend onmachtig en Rekken liet in verdedigend opzicht weinig steken vallen.  Pas na rust wisten de gastheren de ban te breken. Op aangeven van Merijn Roos was het rechtsback Marc Blaauboer die zijn avontuur in de vijandige zestien bekroonde met een treffer. Amper vijf minuten later maakte Merijn zelf de tweede van de middag. Waldo Rhebergen zette een vrije trap voor vanaf de linkerzijde waarna Merijn goed binnenkopte. Ook na de 2-0 bleef het eenrichtingsverkeer, maar de score bleef onveranderd. Door de zege trekt slaat Rekken een gat van vier punten met achtervolger Erix.

 

Gerelateerde berichten