Nieuws

Niet alleen voetbal

Niet alleen voetbal….. voor de Rekkense selectie ….afgelopen zaterdag was er weer een klusdag !  Dus nieuwe reclameborden ophangen , tussen-bordjes schilderen  een stukkie van de heg af en onderhoud aan waterputten. Vandaag staat de laatste wedstrijd op het programma uit tegen Diepenheim en kunnen de voetbalschoenen weer tot augustus de kast in.

Lees verder

Pupil van de week: Pieter Kruger

Zondag 29 mei SP.Rekken-Markelo, Aanvang 14:00 uur, Balsponsor: AJ Musicstore Rekken >>> Rekken speelt zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Het zou wel eens druk kunnen worden op het Asterloo want koploper Markelo komt naar Rekken en zal wel veel publiek meebrengen. Bij winst is Markelo kampioen. De 12-jarige Pieter Kruger mag bij deze wedstrijd de pupil van de week zijn. Pieter denkt net als vele Rekenaren dat Rekken zijn huid zo duur mogelijk gaat verkopen.

Lees verder

JO-13 Uitzwaai-wedstrijd

Vrijdag 3 juni is het eindelijk zover! Rekken JO-13 gaat zijn grenzen verleggen naar België. JO-13 wil alvast iedereen die een steentje heeft bijgedragen bedanken! Dit willen wij doen tijdens een uitzwaaiwedstrijd.  Deze wedstrijd vindt woensdag 25 mei om 19:00 uur plaats. Tegen aartsrivaal Eibergen!  Laten we de kinderen en begeleiding met z’n allen uitzwaaien! Hopelijk tot dan….Zien wij u ook?    Wij zijn er in ieder geval bij! Groeten ,    JO-13

Lees verder

Pupil van de week: Jasper Leusink

Zondag 22 mei :  SP.Rekken 1 – Twenthe Goor  1  , Aanvang om 14:00 uur , Balsponsor: Menzing Eetsalon  >>>  Zondag heeft Rekken alweer een thuiswedstrijd. Dit keer komt Twenthe Goor naar het Asterloo.  De 12 jarige Jasper Leusink mag de pupil van de week zijn. Jasper is begonnen als kabouter en nu al weer 7 jaar voetballer bij Rekken. 

Lees verder

SP.Rekken Super Sunday

Nog maar een keer nagenieten met de hoogtepunten van afgelopen zondag:  Topscoorder Merijn Roos die 100 goals scoorde voor SP.Rekken 1  , Bart Roossink wint in de finale de penaltybokaal van de jeugd  , Bert Voortman verliest met latje schieten van collega vlagger Wim Breuil van FC.Eibergen ,  het optreden van Wilfried Wildschwein met een polonaise over het Asterloo en de huldiging van de 50-jarige leden bij SP.Rekken met een buffet in de kantine.  Jan Giesbers  “de knapste kearl oet Rekken ” met een eigen Reclame-bord.  Wel met de boodschap…

Lees verder