Nieuws

Pupillen worden groot: Rick Onstein

We zijn benieuwd hoe het nu gaat met de pupillen van toen !   >> In maart 2009 mocht de nu 20-jarige Rick Onstein pupil van de week zijn bij Sportclub Rekken. Van de wedstrijd tegen Diepenheim kan hij zich niet veel meer herinneren. Wel weet hij nog goed dat hij bij zijn doelpoging de keeper van Diepenheim heeft laten vissen.

Lees verder

SP.Rekken – SP.Haarlo

SP.Rekken – SP.Haarlo >> Aanvang 14:00 uur –  Balsponsor: Bakker Bart Eibergen >>   Rekken staat er goed voor in de competitie met 6 gewonnen wedstrijden en vorige week een 2-2 gelijk spel bij Erix heeft Rekken de koppositie stevig in handen. Zondag komt het op de 11de plek staande Haarlo op bezoek …….maar er speelt meer deze wedstrijd ….  ” Bram Helmers  *VS*  Gijs Helmers ” .  Tot morgen op het Asterloo !  

Lees verder

Pupil van de week: Mike Boon

Hij is een blije, spontane en sympathieke jongen die heel gezellig kan praten. En hij doet heel erg zijn best om zijn verhaal goed duidelijk te vertellen. Inmiddels woont hij ruim 2 jaar in  Rekken en speelt met heel veel plezier bij onze Sportclub. Zijn grote wens is om later een bekende mountainbiker te worden. Zondag is hij pupil van de week bij de wedstrijd Sportclub Rekken tegen Haarlo. Zijn naam is Mike Boon.

Lees verder

GFC VR1 – Rekken VR2

Zondag 3 november was het dan zo ver, de wedstrijd tegen de de koploper GFC dames 1. Na de bespreking in Rekken gingen we met z’n allen richting Goor. Onze steun en toeverlaat Jan (trainer) had ons duidelijk op het hart gedrukt dat we vanaf de 1e minuut ons koppie bij de wedstrijd moesten houden (iets wat de laatste wedstrijden ontbrak). 

Lees verder

Penaltybokaal JO-9

Op zondag 27 oktober was het jaarlijkse penalty bokaal. Op de training hadden we hier goed op geoefend! Iedereen was er klaar voor en een aantal hadden lichtelijk een beetje gezonde zenuwen. Fygo mocht aftrappen en hij schoot hem hard in de linkerhoek, keeper was…. Kansloos! Jans was als tweede en deze werd ook hard raak geschoten.

Lees verder

Rekken JO9-1 – Haarlo/Noordijk JO9-1

Op zaterdag 5 oktober speelden wij thuis om 9:30 de thuiswedstrijd tegen Haarlo/ Noordijk. We waren ze nog niet tegen gekomen in de beker dus we hadden geen idee hoe goed ze waren. Vol goede moed begonnen we aan de warming-up. Sharon had daarna de opstelling bekend gemaakt en Bart stond de eerste helft keeper bij ons. Het zijn best grote jongens dus niet bang zijn en de duels aangaan, dat kunnen jullie wel!

Lees verder

Rekken JO9 onderuit tegen Neede

Na de spectaculaire 4-3 overwinning bij Beltrum vorige week, was vandaag Sportclub Neede te gast op ’t Asterloo. De druk was er goed opgelegd voor deze wedstrijd. Door 1 van de ouders werd deze match als de wedstrijd van het jaar bestempeld die gewonnen moest worden. Die boodschap leek goed aangekomen te zijn, want rekken begon voortvarend en supergemotiveerd aan de wedstrijd. Ze kwamen ook al vrij snel op 1-0.

Lees verder

Erix-SP Rekken 2-2

1ste helft Vandaag stond een lastige uitwedstrijd op het programma namelijk tegen Erix. We begonnen sterk aan deze wedstrijd en kregen ze goed onder druk.  In de 2e minuut was er een grote kans voor Rekken om op de 0-1 te komen maar het schot ging net over.

Lees verder