Rekken5 pakt 2de plek en bedankt leider Ludy.

Rekken 5 voetbalde zich na de winterstop naar een verdiende 2de plek. Kampioen Dinxperlo was dit seizoen voor alle teams een maatje te groot en verloor maar 2x. Rekken 5 wist met 15 overwinningen de 2de plek te pakken met 6 punten voor op de nummer 3.  Een mooi stabiel seizoen met voornamelijk eigen 40+ spelers waar andere teams veel wisselingen hadden voor en na de winterstop. Voor het nieuwe seizoen lijken er toch een aantal teams af te haken maar hopelijk kunnen we starten met 10 teams. Aansluitend aan de laatste wedstrijd werd de BBQ maar weer eens aangezet en werd er afscheid genomen van Leider Ludy Koldeweij. Ludy nogmaals dank voor vele jaren leiderschap van Rekken5 waarin we veel hebben meegemaakt met elkaar! We gaan je nog een paar keer terug zien als scheids en dan vast ook nog wel in de 3de helft. Fred Roossink krijgt nu de taak om de vele Rekken5 voetbal-kenners onder controle te houden. De crocodile-dundee trofee ging naar Rob Koeslag die zich na de wintercup niet meer had laten zien…..Mark Roossink werd winnaar van de wintercup en de beker stond mooi in de vensterbank. Bloemen natuurlijk voor wasvrouw Gonny Mellink en shirt-sponsor Nordic-Timber!  Tot volgend seizoen.

Gerelateerde berichten