Rekken JO7 verslaat iedereen op Regiobank Toernooi in Neede

De toekomst van het Rekkense voetbal is in veilige handen. Dat hebben de jongens van Sp Rekken JO7 vandaag maar weer eens bewezen. Na 4 overtuigende overwinningen mochten de jongens de beker van het Regiobank Toernooi bij Sportclub Neede in ontvangst nemen.

Dat deze jongens uitstekend kunnen voetballen hebben ze ook in de competitie al bewezen. Van de 40 wedstrijden die in het hele seizoen gespeeld zijn werden er maar liefst 31 gewonnen, 5 gelijk gespeeld en slechts 4 verloren. De jongens trainen samen met de JO9 onder leiding van Ramon, Jesse en Teun. Op de zaterdagen is Foppe Haanstra de leider.
Op het Regiobank Toernooi in Neede waren DEO, Vogido, HSC en Ruurlo de tegenstanders. Voor ons allemaal onbekende teams, waar wij nog niet eerder tegen hadden gespeeld. De eerste wedstrijd werd met 4-1 gewonnen van DEO. Vervolgens werd Vogido verslagen met 2-0 en tegen HSC werd het 2-1. De laatste wedstrijd tegen Ruurlo moest gewonnen worden om de winnaar te worden. De jongens knalden uit de startblokken en stonden al snel met 3-0 voor door doelpunten van Kevin en Gijs. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 3-1 en was Rekken JO7 de winnaar!
Tijdens de prijsuitreiking mochten de jongens een mooie beker en medailles in ontvangst nemen. Ook was er voor iedereen ijs, fruit en drinken. Wij willen Sp Neede, en alle sponsoren, bedanken voor de uitstekende organisatie!
Alle winnaars:
Gijs Meddeler
Kevin Tjoonk
Xavi Winkelhorst
Berend Rhebergen
Bram Hoenink
Noah Eijsink
Wess Winkelhorst
En de leider: Foppe Haanstra

Gerelateerde berichten