Rekken 5: 2 spelers nemen afscheid

Dag allen, je begint in de jeugd en stopt normaal gesproken in een lager team bij de senioren.  Bij Rekken dus o.a. in het 5e. Dat betekende dit jaar dat Bob Ainsley en Herman Aarnink nadat zij te kennen hadden geven volgend seizoen niet meer te zullen gaan deelnemen aan de competitie en tijdens de feestavond van het 5e van een bierpakket werden voorzien. Normaal gesproken doen we dit de laatste speeldag, maar Dinxperlo zag geen kans te spelen. Dus werd e.a. op papier geregeld. Wij wensen Bob en Herman veel plezier bij de besteding van de vrijgekomen tijd. Heren bedankt en tot op ’t Asterloo.  Henk Mellink, Rekken 5

Gerelateerde berichten

2 Thoughts to “Rekken 5: 2 spelers nemen afscheid”

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 97066 additional Information on that Topic: sprekken.nl/2017/06/07/rekken-5-2-spelers-nemen-afscheid/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: sprekken.nl/2017/06/07/rekken-5-2-spelers-nemen-afscheid/ […]

Comments are closed.