Rekken5 op bezoek bij de koploper zondag !

De 2de helft van de competitie is weer van start gegaan voor Rekken5.  Na een te natte winterstop zijn er nu nog 11 wedstrijden te spelen. De uitwedstrijd op een te hard veld eind januari tegen Erix werd omgezet in een 1-1 eindstand. Afgelopen zondag kwam DEO op bezoek maar de kampioen van vorig seizoen doet het matig en verloor ook nu verdiend van Rekken dat met mooie doelpunten van Hans O. en 2x Paul N. en Marcel M. een goede wedstrijd speelde en weinig kansen weg gaf. De nrs. 1 t/m 5 staan in punten vlak bij elkaar en lijken allemaal nog kanshebber voor de titel. Rekken leed voor de winterstop 2 nederlagen en liet Dinxperlo de koppositie pakken. Tegen Mec/Trias, dat de hele wedstrijd het spel bepaalde, werd kansloos verloren met 2-1 maar het bleef toch tot het eind spannend. Mec/Trias was de beste tegenstander voor de winterstop maar staat verrassend laag een week later verloren ze met 6-1 van DEO ?? In Meddo werd door Rekken met 4-1 verloren, hier was het veldspel van Rekken niet slecht maar scoorde Meddo 4x een een goal waarvan je op voorhand niet dacht dat tie erin zou gaan. Dinxperlo is dus nu de koploper en verloor tot nu slechts 2 wedstrijden waarvan 1 tegen tegen Rekken met 2-0. Zondag 10 maart staat de topper Dinxperlo-Rekken op het programma. Rekken zal goed voor de dag moeten komen want bij verlies lijkt Dinxperlo niet meer in te halen.  Een 6 punten wedstrijd dus!

 

Gerelateerde berichten