Pupil van de week: Lyam Driezes

Zondag 10 maart Sp. Rekken1 – Bredevoort1 >> Aanvang 14:00 uur >>> Balsponsor: Benno Diepenmaat Scan en Inseminatieservice >    Lyam woont samen met zijn vader Ton, moeder Nancy en zus Kyra op de Bonenkamp in Rekken.Hij heeft een hond als huisdier. Lyam zijn zusje heeft een bardagaan als huisdier, dit is een reptiel dat kakkerlakken als voer krijgt verteld Lyam. Lyam zit in groep 8 van de Diekmaat in Neede. Bij Rekken speelt hij in het team Jo-13, zijn plek in het veld gaat alle kanten op… zo staat hij vaak links back maar af en toe is hij ook rechts buiten.  Zijn beste vrienden uit zijn team zijn: Mees en Ties. Lyam zijn hobby’s zijn vissen, voetballen, rekenen, gym en gamen het liefst speelt hij GTA en Fortnite.  De favoriete voetbalclub is net als zijn vader: FC Twente. Hij vindt Smal de beste speler van Twente. De beste speler van Rekken vindt hij Thies Diepenmaat.  Het leukste aan pupil van de week zijn lijkt hem het scoren bij de tegenstander en dat hij mee mag het veld op met de spelers van Rekken.  Lyam zijn droom is om nog een keer op vakantie te gaan naar Koos Konijn in Duitsland dit vond hij super leuk. En als je Lyam vraagt wat hij later wil worden dan is het antwoord: Brandweerman. Wij wensen Lyam een mooie middag toe samen met zijn familie en vrienden!

 

Gerelateerde berichten