Rekken doet wat het moet doen tegen Bredevoort

In een matige wedstrijd heeft Sportclub Rekken opnieuw drie punten binnengesleept. Op eigen veld werd laagvlieger Bredevoort met 2-0 verslagen. Wouter Rexwinkel en Stan Nijhuis verzorgden de doelpunten.   

Rekken begon sterk aan de wedstrijd. Wouter Rexwinkel en Timo Buunk zagen kopballen op de lat uiteenspatten en aan de andere kant bracht Bredevoort vrij weinig. Het duurde dan ook niet lang voordat Wouter de thuisploeg op voorsprong zette met een overtuigende inzet van dichtbij. Hierna had de voorsprong uitgebouwd moeten worden maar dit gebeurde niet. Hoewel de marge erg lang minimaal zou blijven was het nooit écht spannend. Bredevoort maakte tot dusverre vier doelpunten in de competitie, en ook vandaag hadden ze veel moeite met het creëren van kansen.  Tussendoor kreeg Rekken meerdere mogelijkheden. Hoewel het niet allemaal uitgespeelde kansen waren had het scorebord rustig op 3-0 of 4-0 kunnen staan. Laat in de tweede helft wist Bredevoort er toch één lekker te raken. Helaas hebben we het dan niet over een bal, maar over een scheenbeen van Marc Blaauboer. De schandalige overtreding werd door de scheids afgedaan met geel terwijl dit een hele donkere rode had moeten zijn. In de laatste minuten gooide Rekken de wedstrijd dan eindelijk op slot door een doelpunt van Stan Nijhuis, en hierna kreeg Merijn Roos zelfs nog een grote kans op de 3-0. Zijn inzet ging echter rakelings naast.

 

Gerelateerde berichten