Sp Rekken JO15-1 – FC.Eibergen JO15-3 3-0

Afgelopen zaterdag hebben wij tegen Eibergen gespeeld. Op deze wedstrijd zaten we te wachten, want we moesten tegen een paar kennissen spelen. De warming up ging goed en we hadden een goed gevoel voorafgaand aan de wedstrijd. We beloonde ons al snel.

Boaz kreeg een diepe bal die een beetje bleef hangen, met een uiterste inspanning kreeg hij deze nog mee en hij maakte hem koeltjes af. De linkerspits van Eibergen kreeg even later ook een lange bal en ging één op één richting Mart onze keeper. De spits van Eibergen wilde de bal om Mart heen schieten, maar Mart was er snel bij en met een katachtige redding stopte hij de bal! Even later na een slechte inworp van Eibergen, counterden we snel. Stan knalde de bal naar voren en deze werd door Boaz opgepikt. Boaz en Max maakten een mooi één-tweetje en speelden samen de bal door de verdediging van Eibergen. Boaz schoot de bal laag in de hoek en hard tegen de binnenkant van de paal, waarbij de bal in de goal verdween. Toen brak de rust aan en een mooie 2-0 tussenstand voor Rekken.  De trainers Robin en Rick en vlaggenist Michel waren erg tevreden over ons spel. De verdediging stond sterk, combinaties werden gezocht en er werd goed samen gespeeld. Het enige dat we nog moesten doen, is onszelf meer belonen.  We gingen de tweede helft in met vertrouwen dat we dit zouden winnen. Het heeft lang 2-0 gestaan. Maar na een tijdje begon de centrale verdediger van Eibergen te dribbelen voor de goal langs, Max was er als de kippen bij en pakte de bal af. Hij stond voor open goal en schoot hem hard binnen. We eindigden de wedstrijd met 3-0 winst, daardoor staan we nu gedeeld eerste. Door Mart zijn geweldige redding is hij verkozen tot Man of de Match!

Gerelateerde berichten