Rekken Dames 25+ vs Tubantia

Een wedstrijd verslag van onze heldinnen van de 25+ (onze voorbeelden 😃)  , Woensdagavond, even een lekker avondje voetballen bij Tubantia. Zo relaxed was helaas niet, want bij binnenkomst werden we opgewacht door de scheids. Of Annika zich even wilde legitimeren. Maar, geen legitimatie bij zich.. Oei.. Gelukkig geloofde de scheids haar op haar mooie blauwe ogen en mochten we doorlopen! Helaas bleef het daar niet bij: blijkbaar was niet één iemand, maar waren maar liefst TWEE dames hun voetbalschoenen vergeten 🙊. Gelukkig had iemand een extra paar, én stond er een gratis paar schoenen in de gang! Netjes geleend, en teruggebracht, natuurlijk! Nog een pluspunt van de avond: we kregen de hesjes van Dames 1 terug, die zij blijkbaar al bijna het hele seizoen kwijt zijn!    [ Lesje van fam. Reinders: begin onderaan je lichaam met inpakken: schoenen, scheenbeschermers, sokken, broek, etc. ]   Dan de wedstrijd: na wat kansen voor beide teams, was het prijsschieten voor Tubantia. 6x schieten op onze goal binnen 15seconden, 6 bijna-goals, maar we wisten ons goal schoon te houden!  Daarna hielden we de druk hoog en na een mooie voorzet Nienke schoot Marilke de bal hoog in het dak: 1-0!! 👏🏻 Nadat een speelsters van ons een bal tegen haar hoofd gekopt kreeg, met een kleine black-out tot gevolg, lag de wedstrijd even stil. Daarna werd Tubantia even sterker en gingen we met 1-1 de rust in.     De 2e helft was spannend met kansen van beide kanten, maar helaas hebben we de wedstrijd niet naar ons toe kunnen trekken.   Eindstand 1-1