Rekken wint met 5-4 !

Rekken heeft gisteravond in een zeer spannende wedstrijd tegen ’tPeeske na verlenging met 5-4 gewonnen en speelt aankomend seizoen in de 4de klasse. Rekken begon niet goed aan de wedstrijd en kwam na 10 min. met 1-0 achter. Na een betere fase wist Rekken de gelijkmaker te scoren maar op slag van rust nam ’tPeeske een 2-1 voorsprong. In de 2de helft scoorde Rekken weer de gelijkmaker en de teams waren zeer gewaagd aan elkaar. 10 min. voor het einde scoorde Rekken de 3-2 en leek de wedstrijd beslist maar de mannen uit Beek grepen de laatste strohalm en scoorden in de laatste minuut de gelijkmaker. Verlichting was niet aanwezig dus moest de verlenging bijna in het donker worden gespeeld. Voor het einde van de eerste verlenging sloeg Rekken binnen 2 minuten 2 maal toe en ging het met een 5-3 voorsprong de rust in. ’tPeeske wist met 10 man toch de 5-4 te maken en het werd nog weer even behoorlijk spannend. Een ware thriller die Rekken uiteindelijk in wedstrijd nummer 30 klasse behoud opleverde !

’t Peeske-Rekken 4-5 na verlenging (2-1) (3-3).
Score: Tjoonk 1-0, Groen 1-1, Tomassen 2-1, Rhebergen 2-2, vd Luyt 2-3, Smit 3-3, 3-4 Rhebergen, 3-5 Groen, 4-5 De Vries.