Sp. Lochem – Sp. Rekken 4-1

Het was een geweldige zondag. Heerlijk weer, veel publiek, fantastisch sportcomplex, goede tegenstander. Lochem is maar matig uit de winterstop gekomen. De ploeg die ons destijds nog van het kastje naar de muur speelde bleek vandaag maar lafjes voor de dag te komen. Tijdens de eerste helft troefde Rekken hen op inzet en wilskracht af en dat resulteerde in een 0-1 ruststand voor de groenhemden. De goal werd gemaakt door Nick van der Luyt na goed voorbereidend werk van onder andere Wouter Rexwinkel.

In de rust kreeg Sp. Lochem een behoorlijke donderspeech. Even dacht het publiek dat er noodweer uitbrak, maar gelukkig bleek het alleen het gebulder van de technische staf van de thuisploeg te zijn.
In de tweede helft liet die ploeg zien waartoe het in staat is en vakkundig straften zij de foutjes van Rekken af. Na 90 minuten stond het 4-1. Lichtelijk geflatteerd, maar je kan ook stellen dat Lochem eigenlijk gewoon om de prijzen mee moet spelen. Prima ploeg, zit veel meer in naar mijn mening.

Dat was het weer voor vandaag. Mazzel, tabee!