KSV – Rekken   1-1

Afgelopen zondag trad Rekken aan tegen KSV uit Vragender. Voor rust waren beide teams aardig aan elkaar gewaagd. KSV kreeg de betere kansen en scoorde zelfs al na 4 minuten de openingsgoal. Na een drukke situatie voor ons doel wist de rechtermiddenvelder van KSV een afvallende bal doeltreffend binnen te werken.

Rekken zelf kreeg ook wat kansen, maar wist niet te scoren. De ruststand was 1-0 en wijzelf stonden reeds met 10 man vanwege de twee gele prenten die Ritchie Klein Gebbink kreeg voorgeschoteld van de abominabel slecht leidende arbiter.

Coach Frank Bruins bedacht enkele meesterzetten tijdens de rust en in het tweede bedrijf liet Rekken KSV het spelletje verzorgen. Dat viel bij de tegenstander niet in goede aarde, want veel liever hadden zij achterover geleund. Rekken leunde nu zelf achterover en gokte met de snelheid van Wouter Rexwinkel voornamelijk op de lange bal en de counter.

Dat lukte alleraardigst. Met 10 man liep het zowaar stukken beter dan met 11. Na enige tijd viel dan ook de verdiende gelijkmaker van de voet van Bjorn Barts die na stevig doorzetten de bal nog maar net over de krijtlijn wist te wurmen, 1-1.

Rexwinkel (2x), Nick van der Luyt (listig afstandsschot) en eenmaal KSV kregen nog de kans aan deze stand te sleutelen, maar geen van hen wist deze te verzilveren. Rekken pakte een welverdiend punt en hoopt hieraan een goed vervolg te geven in de wedstrijd van aanstaande zondag in en tegen Lochem. Tot dan!

Opstelling:

Mellink; Klein Gebbink, K. Stokkers, M. Grooters, M. Stokkers; Rhebergen, Rexwinkel, Nijland; Blaauboer, Van der Luyt, Barts.

Niet gespeeld:  Ja. Nijhof, Je. Nijhof, W. Grooters, Antvelink.

Gerelateerde berichten

3 Thoughts to “KSV – Rekken   1-1”

  1. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: sprekken.nl/2015/03/18/ksv-rekken-1-1/ […]

  2. … [Trackback]

    […] There you will find 39440 additional Info on that Topic: sprekken.nl/2015/03/18/ksv-rekken-1-1/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: sprekken.nl/2015/03/18/ksv-rekken-1-1/ […]

Leave a Comment