Rekken 3 – Eibergen 4

De eerste derby van het seizoen stond vandaag op het programma. We waren tot op het bot gemotiveerd om deze wedstrijd in ieder geval winnend af te sluiten. We begonnen een stuk beter dan de vorige wedstrijd tegen Lochuizen. We hadden het beste van het spel en dit resulteerde in kansen. Na 10 minuten was het raak door een goed schot van Henk,1-0. Later in de eerste helft maakte ook Bram Gr W, die een zeer verdienstelijke wedstrijd speelde, een doelpunt uit een afgeslagen corner, 2-0. In deze eerste helft had Eibergen weinig in te brengen.
In de tweede helft werd Eibergen beter en werden we onder druk gezet. De ruimtes werden erg groot. Verdedigend stonden we erg goed. Door kunst en vliegwerk hebben we de 0 weten te houden. Kwalitatief gezien was de 2de helft niet hoogstaand, maar we hebben geknokt voor de overwinning tot de laatste minuut. Als we deze mentaliteit vast weten te houden, kunnen we bovenin meedraaien in deze competitie.
Bram Gr W werd vanwege zijn agressieve doch sportieve speelstijl verkozen tot “Man Of The Match”.