Rekken – MEC 0-0

Op 12 oktober ontving Rekken 1 angstgegner MEC uit Miste en Corle. MEC was vorig seizoen een echte plaaggeest voor ons, want we verloren beide duels met 4-1. Geen beste cijfers, dus waren we vandaag op onze hoede.

Zowel Rekken als MEC is het seizoen aardig begonnen. Voor beide teams was het dan ook zaak om geen averij op te lopen in de strijd om de bovenste plaatsen.

We startten in dezelfde opstelling als vorige week. Dat hield in dat een weer volledig herstelde Ritchie Klein Gebbink genoegen moest nemen met een plaats op de bank.
MEC heeft een ploeg met veel grote en sterke kerels. Kerels die de bal vooral lukraak naar voren poeierden in de hoop dat één van de snelle spitsen er wat mee kon. Gelukkig waren wij daar op voorbereid en net zoals in de laatste weken wisten we de keet heel goed dicht te houden achterin.

Zelf trachtten we het spelletje te maken en dat lukte eigenlijk ook best. We waren gedurende de hele wedstrijd de bovenliggende partij, maar wisten helaas uit de spaarzame kansen niet te scoren. Dat gold echter ook voor de tegenstander en dan is het niet verwonderlijk dat de brilstand op het scorebord bleef staan.
Voor beide teams geldt het cliché: als je de wedstrijd niet kunt winnen, moet je hem in elk geval niet verliezen.

Een kort stukje ditmaal. Meer kan ik er niet van maken. Het is te hopen dat we over twee weken een leukere pot kunnen spelen, zodat U hier weer een huzarenstukje van een verslag kunt aantreffen.

Mazzel!

Opstelling:
Antvelink; Blaauboer, M. Grooters, M. Stokkers, Jongerling; Rhebergen, Nijland, K. Stokkers; Rexwinkel, Van der Luyt, Roos.

Niet gespeeld:
Klein Gebbink, Vaanhold, Groen.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment