Rekken 3 – Witkampers 7

Op maandag tweede paasdag stond de wedstrijd tegen Witkampers op het programma. Het was te merken dat we de Karpaten van afgelopen zaterdagnacht nog in de benen hadden, want we begonnen erg slap aan de wedstrijd. We kwamen al snel 0-1 achter. Na deze 0-1 kregen we wel een aantal kansen op de gelijkmaker. Deze gelijkmaker was helaas niet aan ons besteed. Na deze serie kansen werd Witkampers weer gevaarlijk via een corner. Dit leverde ook meteen een doelpunt op voor Witkampers, 0-2. In de tweede helft verbeterde ons spel niet. In het begin van de tweede helft kreeg Bram ten Barge 1 grote kans. Er valt verder weinig noemenswaardig te melden over het restant van de tweede helft. We creëerden bijna geen kansen meer. Aan het einde van de tweede helft werd nog de 0-3 gemaakt door Witkampers nadat wij de moed al hadden opgegeven. Na deze teleurstellend verlopen wedstrijd mocht onze leider, Ruud Brinkers, het “Man Of The Match- kistje” in ontvangst nemen.