Rekken DA 2 – Sportlust Glanerbrug DA 1

Zondag 13 April was het dan zover, de thuiswedstrijd van Sp Rekken dames 2 tegen Sportlust. De vorige keer dat we tegen Sportlust hebben gespeeld hebben we gewonnen.

Opstelling: Laura-Lisa-Lieke-Romee-Marieke-Bregje-Chantal-Ilse-Julia-Ivonne-Iris He.

Wissels: Shannon-Aniek-Danse

Na de warming up begon om 12 uur de wedstrijd op veld 2. We waren nog niet zolang bezig of Sportlust kwam al op 0-1 voorsprong. Al gauw kwam ook de 0-2 achterstand en onze inzet was ver te zoeken. Ook het mooie voetbal was niet echt te zien van ons, en we speelden niet zoals het zou moeten. Voor de rust vielen ook nog de 0-3 de 0-4 en de 0-5. We gingen dus met een dikke 0-5 achterstand de rust in.

In de rust werd verteld dat we echt niet goed speelden en dat de inzet toch echt beter moest, ook lieten we niet het goede voetbal zien wat we kunnen.

Opstelling na rust: Laura-Lisa-Danse-Marieke-Lieke-Aniek-Chantal-Julia-Ivonne-Ilse-Iris He.

Wissels: Shannon-Romee-Bregje

De volgende 45 minuten moesten we bewijzen dat we het toch echt welk kunnen. De inzet werd beter en er werden betere combinaties gemaakt. Ivonne had nog een kans op doel, maar er werd gevlagd en gefloten voor buitenspel wat helemaal niet kon omdat Ivonne pas begon met lopen toen de bal al gespeeld was door Chantal. De tweede helft heeft het lang 0-5 gestaan totdat sportlust weer een kans kregen en het 0-6 werd. In de tweede helft kwam Shannon er ook nog in voor Iris He. De eindstand van de wedstrijd was 0-6.

Over het algemeen hebben we slap gevoetbald, omdat we de vorige wedstrijd hadden gewonnen.

De Woman of the match is Danse geworden.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment