Rekken DA1 – Genderingen DA1

Op vrijdag avond 7 Maart speelde wij tegen dames 1 van Genderingen. De vorige keer hebben we hier 1-1 tegen gespeeld en ze stonden 1 plek onder ons dus we moesten winnen. Na een goede warming- up begonnen we ook goed aan de wedstrijd. Want na 1 minuut lag de bal al in het net. Een goede paas van Sanne op Tessa en Tessa schoot hem netjes achter de keepster. Maar helaas in de 2e minuut scoorde Genderingen alweer de 1-1. Daarna bleef het spel wisselend. Helaas werd het na 17 minuten ook nog 1-2 na een foutje van ons schoot Genderingen de 1-2 binnen, dom van ons geluk voor hun. We moesten onszelf nog even in de wedstrijd zien te vinden. We lieten ons nog te makkelijk van de bal aflopen. In de 31e minuut word Tessa gewisseld voor Irene. Een paar minuten later beginnen we wat goede kansen te creëren. Maar na 45 minuten stond het nog steeds 1-2 helaas. Na een goede toespraak in de rust gingen we er met volle moet tegenaan in de 2e helft. We begonnen fel en creëerden mooie kansen. In de 61e minuut word Sanne gewisseld voor Manon. Een mooie kans voor ons maar Genderingen profiteert der van. Niet verdiend maar wel 1-3 jammer genoeg. Na een goede Aktie van Eline scoort zei in de 69e minuut terecht de 2-3 binnen. En nog beter de dames hebben de smaak weer te pakken weer een goede actie en Sam loopt op de keeper af maar word geduwd maar de bal komt wel terug in het veld en Joyce schiet hem met een mooie boog over de keeper van Genderingen heen! 3-3 ! In de 72e minuut word Joyce gewisseld voor Minjou. Maar helaas een kans van Genderingen en weer is die meteen raak 3-4. Daarna zijn er voor ons nog wel wat kansjes maar net niet genoeg om eruit te scoren. Maar 5 minuten voor de tijd heeft Sam een aantal verdedigers gepasseerd en loopt een op een op de keeper af en maakt het koelbloedig af en schiet de 4-4 binnen! En na 90 ofja 85 want de klok van de scheidsrechter liep schijnbaar sneller dan onze eigen klok. Mja we hebben in de 2e helft wel gevochten en gelukkig hebben we nog wel 1 punt gepakt!

Gerelateerde berichten

Leave a Comment