Rekken 5 voelt de lente in de voetbalschoenen

Rekken begon vorige week zondag aan zijn eerste wedstrijd na de winterstop. Mec 4 was de tegenstander en daar speelt Rekken 5 over het algemeen prettig tegen. Toch begon Rekken stroef en liepen de combinaties nog niet zoals gewenst en tot overmaat van ramp schoot een middenvelder er ook nog een bal in van 30 meter 0 – 1voor MEC . Dus in de rust werden er harde noten gekraakt! Rekken ging over op 4 3 3 en gelijk kwam er meer druk zodat er na een voorzet van Bertus G een sublieme wereldgoal van de pantoffeltjes van Harry N in het net belande zodat de aansluitingtreffer een feit was 1 – 1. Rekken ging vel door onder aanleiding van Hans O die helaas zijn fanatisme moest bekopen met een zware enkelblessure. Opdat moment was nog niet duidelijk hoe ernstig het was maar inmiddels is duidelijk dat Hans een breuk heeft en inmiddels in het gips rondloopt. Van hieruit sterkte Hans met de revalidatie namens het team en hopelijk zien we je dit jaar nog terug op de velden!!! Uiteindelijk won rekken met 1 – 3 en maakte Jan B de bevrijdende  1 – 2 en 1 – 3!!

Rekken speelde afgelopen weekend  tegen Vios B. Deze ploeg valt ook onder de categorie van prettige tegenstander, Het zijn altijd mooie wedstrijden die vroeger nog wel eens verloren gingen maar de laatste tijd in Rekkens voordeel worden beslist. Het hoofdveld werd zelfs beschikbaar gesteld en Vios was dan ook zwaar onder de indruk van deze geste. Dit resulteerde dan ook in een snelle 2 – 0 voorsprong door Rob K. Rekken was feller in de duels en de kansen stapelden zich op. De afwerking verliep niet altijd naar wens en tot overmaat van ramp kreeg Vios bij zijn enige echte gevaarlijke aanval een penalty zodat het net voor rust toch 2 – 1 werd. Afgesproken werd op dezelfde voet door te gaan en idd was dat ook het geval al werd de wedstrijd met de minuut rommeliger. Gelukkig was Jan B alert zodat het na een kwartier toch 3 – 1 werd zodat Rekken de wedstrijd rustig kon uitspelen. Als we met z’n allen scherper waren geweest was de uitslag hoger uitgevallen maar het was goed zo. Het was een uiterst vriendelijke wedstrijd met een terechte winnaar. Zodat rekken na deze overwinning en ook de verrassende uitslagen weer stiekem naar boven kan kijken met een achterstand van 6 punten op de koploper!!

Doelpunten deze wedstrijden Harry N 1 Rob K  2 Jan B 3

Gerelateerde berichten

Leave a Comment