Chaotisch begin nekt 4e

Zondagmorgen verzamelde het vierde zich in de kantine. Om 8.15, de officiële vertrektijd waren er nog maar 5 spelers. Gelukkig bleken een aantal mensen rechtstreeks naar Haaksbergen te gaan, waardoor de teller op 8 kwam. Twee spelers moesten uit bed gebeld/gehaald worden. Onze vaste grensrechter Tom haalde de kleren op en completeerde zo het elftal. Het begin van de wedstrijd was net zo chaotisch als het vertrek. Binnen een paar minuten kregen we een penalty tegen, zodat we al vrij vroeg tegen een achterstand aan keken. Even later werd een fout op het middenveld hersteld met een overtreding. De vrije trap stuiterde net voor de keeper op, waardoor deze mis tastte en zo stonden we binnen een kwartier met 2-0 achter. Even later kregen we een corner. In eerste instantie wist de keeper de bal te houden, maar Ronald zette een goed blok, waardoor de bal alsnog in het doel verdween. De marge was teruggebracht tot 1. Hierna waren wij de wat sterkere ploeg. Ronnie was inmiddels nagekomen en ingevallen, zodat Tom zich kon wijden aan zijn vaste taak, maar even later moest Hans het veld geblesseerd verlaten en kwam Tom er al weer in. Hans nam de stok over. Het lukte her vierde om een paar goede mogelijkheden en kansen te creëren. Helaas trof geen enkele bal doel. Vlak voor rust kon een speler van Bon Boys na een misverstand in de verdediging door. Hij haalde de achterlijn en schoof de bal goed terug op de 11 meter, waar een medespeler van hem stond die de bal in het doel schoof. Ruststand 3-1.

Na rust was er maar een team dat voetbalde en kansen kreeg, maar enkele opgelegde kansen werden gemist, of gepakt door een goed keepende keeper van Bon Boys. De Boys kwamen er enkele keren wel uit en bij een van die uitbraken raakten ze nog de binnenkant van de paal. Er werd in de tweede helft niet meer gescoord en zo kreeg het vierde in deze wedstrijd te weinig. Het chaotische begin heeft ons deze wedstrijd opgebroken . Maar er werden kansen gecreëerd en als we die gaan afmaken komen de punten vanzelf.