Delden 3 – Rekken 3

Op deze zonnige zondagochtend in december moest Rekken 3 voetballen tegen Delden 3. We begonnen goed aan de wedstrijd door snel de 0-1 en de 0-2 te maken. Na deze comfortabele voorsprong verslapten we en dit resulteerde in 2 doelpunten voor Delden. In de rust werden er een aantal wijzigingen doorgevoerd.
We begonnen erg fel aan de tweede helft. Er werd voorin goed druk gezet, waardoor we snel in balbezit kwamen. We creëerden kans op kans. Het was een kwestie van tijd tot er een doelpunt ging vallen voor Rekken. Uiteindelijk wisten we een doelpunt te maken na een goede aanval. Na deze 2-3 drukten we goed door om de overwinning veilig te stellen. Toch wist Delden heel gevaarlijk uit te breken. Eddy wist een schot van dichtbij te keren door een katachtige beweging. Na deze waarschuwing wisten we dat we snel op zoek moesten naar de 2-4. Na een aantal grote missers aan onze kant, wisten we dan eindelijk het net te vinden. Na deze treffer liet Delden het afweten en was de wedstrijd gespeeld. Zodoende konden we nog aan het doelsaldo werken. Uiteindelijk werd het 2-6.
Eddy moest Paul vervangen als keeper en heeft dit zeer goed opgepakt. De eerder genoemde redding was een zeer belangrijke redding. Eddy mocht daarom het Man Of The Match kistje in ontvangst nemen.