Rekken 3 – Witkampers 8

Op deze zondagochtend in november moest Rekken 3 een balletje trappen tegen Witkampers. De eerste helft verliep erg rommelig en er valt dan ook weinig noemenswaardig te vermelden. We creëerden weinig, maar het spel van Witkampers was ook niet om over naar huis te schrijven. In de tweede helft kwam Witkampers snel op 0-1 door een ietwat gelukkige boogbal. Na deze goal was Rekken in staat om wat meer druk op Witkampers uit te oefenen. Dit resulteerde in een aantal kansen. Uiteindelijk was het Robert die uit een corner doel trof, 1-1. Niemand maalde erom dat dit niet een van zijn mooiste treffers was. Het werd een gedenkwaardige wedstrijd voor Robert, omdat hij later een onrechtmatige tackle maakte op een Witkampers speler. Dit moest hij met rood bekopen. Na deze rode kaart gebeurde er weinig meer op het veld, behalve dan dat de leiders werden weggestuurd wegens aanmerkingen op de leiding. Robert mocht vandaag het Man Of The Match kistje in ontvangst nemen wegens zijn imposante goal en rode kaart. Als beloning mocht hij ook nog de shirtjes wassen.

Gerelateerde berichten

6 Thoughts to “Rekken 3 – Witkampers 8”

 1. … [Trackback]

  […] Read More Information here on that Topic: sprekken.nl/2013/11/19/rekken-3-witkampers-8/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: sprekken.nl/2013/11/19/rekken-3-witkampers-8/ […]

 3. … [Trackback]

  […] There you can find 72732 additional Info on that Topic: sprekken.nl/2013/11/19/rekken-3-witkampers-8/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: sprekken.nl/2013/11/19/rekken-3-witkampers-8/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Read More on on that Topic: sprekken.nl/2013/11/19/rekken-3-witkampers-8/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Read More Info here to that Topic: sprekken.nl/2013/11/19/rekken-3-witkampers-8/ […]

Leave a Comment