Rekken 4 – BSC Unisson 6

Na de blamage van vorige week (4-0 verlies bij Diepenheim) was het vierde op wraak belust. De tegenstander van vandaag kenden we nog van vorig jaar. Toen werden er zes punten bijgeschreven.

We begonnen goed aan de wedstrijd. Er werd een levensgrote kans gecreëerd. Stephan ging alleen op de keeper af. Voor de goal kwamen Marc en Eric vrij, maar in plaats van de bal breed te leggen probeerde Stephan de keeper in de korte hoek te passeren. Deze was daarop bedacht en keerde het schot. Zodoende bleef het 0-0. Ook Boekelo liet de bal rond gaan. Het werd een open wedstrijd met mogelijkheden aan beide kanten. Na ongeveer een half uur spelen kwam BSC op 0-1. Rekken probeerde nog voor rust de gelijkmaker te forceren. Vlak voor rust in de zestien van Boekelo werd er volgens Stephan behoorlijk geduwd, zodat hij de bal niet lekker kon verwerken. De scheidsrechter vond het echter niks (of zag het niet) Stephan protesteerde echter zo hevig dat hij geel kreeg en dat betekent dus 10 minuten aan de kant. Even later kreeg de ingevallen Arjan (net 10 minuten in het veld) ook geel vanwege hands, zodat we in een keer met negen man stonden. Daarmee werd de rust gehaald en na rust zouden we nog even met 9 man verder moeten.

Met kunst en vliegwerk werd er na rust verdedigd en werd er voorkomen dat Boekelo scoorde. Eenmaal weer met 11 gingen we op zoek naar het doelpunt. Helaas zat het ons in het laatste half uur niet mee. Ballen kwamen net niet aan. Tweede ballen vielen bijna altijd in de voeten van de gasten uit Boekelo. We gaven steeds meer ruimte weg achterin en aangezien zij wel een snelle linksbuiten hadden wisten zij daar aardig van te profiteren. Ook viel een mislukte voorzet achter onze doelman en werden we een keer vakkundig weg gecounterd. Zodoende stond er na 90 minuten (geflatteerd volgens enkele tegenstanders, maar wat koop je daar voor) 0-5 op het scorebord.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment