Rekken 4 – Bentelo 6

Na een weekje rust te hebben gehad, stond op 6 oktober de thuiswedstrijd tegen Bentelo 6 op het programma. Rekken begon nerveus aan de wedstrijd. De eerste tien minuten wisten we de bal amper in de ploeg te houden en kon Bentelo ons terug drukken. Na de eerste storm doorgekomen te zijn trokken we de wedstrijd naar ons toe. Rekken probeerde te voetballen, maar de moeilijke oplossing werd steeds gezocht. Er werd snel de diepte gezocht wat leidde tot veel onnodig balverlies. Ook werd er veel balverlies geleden door matig tot slechte aannames. Bentelo werd echter niet gevaarlijk en verloor ook zelf snel de bal.

Nadat de verdediging Bentelo de bal ontfutseld had werd er razendsnel omgeschakeld door Rekken. Via de linkerkant braken we door bij Bentelo. De bal werd goed breed gespeeld in de zestien van Bentelo, waar onze rechtshalf Ronnie T. zeeën van ruimte had. Hij pikte de bal op en schoof deze beheerst onder de keeper door. Vlak daarna hield onze keeper ons goed in de wedstrijd. Een speler van Bentelo kwam alleen voor Roy, maar deze pakte de bal koelbloedig op.

Hierna kregen we wat meer kansjes en mogelijkheden. Via razendsnelle omschakelingen kwam Rekken er soms uit. Het voetbal bleef echter matig en er werd nog steeds veel balverlies geleden. De 2-0 kwam op het scorebord door Marc D. Hij kreeg de bal op een meter of twintig van het doel. Hij kapte en draaide op de hem bekende manier en schoot onverwachts op de goal. De keeper van Bentelo was totaal verrast en kon er niets meer aan redden. Een mooie goal van Marc.

De 3-0 vlak voor rust was ook van de voet van Marc. Bij weer een razendsnelle aanval over links was Marc het eindstation en schoot de 3-0 tegen de touwen.

In de rust werd afgesproken om met meer rust te voetballen en meer via het middenveld te spelen i.p.v. telkens meteen de diepte te zoeken. Helaas werd het voetbal nog slechter dan voor rust. Na onnodig balverlies moest Jeroen W. aan de noodrem trekken. Hij mocht tien minuten rusten na een gele kaart. Rekken moest even met tien man verder. Bentelo rook zijn kans en begon zowaar ons terug te drukken. Ze kregen enkele mogelijkheden tot levensgrote kansen, maar zelfs met twee man alleen voor Roy kregen ze de bal niet tegen het net.

Toen we weer met elf man kwamen te staan gaf Bentelo het dan ook op. Rekken probeerde nog wel wat, maar het tempo ging omlaag en het lukte Rekken niet meer om nog echt gevaarlijk te worden.

Er zijn nu drie wedstrijden gespeeld en we hebben zes punten. Voetballend zal het echter nog beter moeten.

Gerelateerde berichten

6 Thoughts to “Rekken 4 – Bentelo 6”

 1. … [Trackback]

  […] Find More on to that Topic: sprekken.nl/2013/10/08/rekken-4-bentelo-6/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Information on that Topic: sprekken.nl/2013/10/08/rekken-4-bentelo-6/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: sprekken.nl/2013/10/08/rekken-4-bentelo-6/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: sprekken.nl/2013/10/08/rekken-4-bentelo-6/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Here you can find 59785 additional Information to that Topic: sprekken.nl/2013/10/08/rekken-4-bentelo-6/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Here you can find 35470 more Info to that Topic: sprekken.nl/2013/10/08/rekken-4-bentelo-6/ […]

Leave a Comment