MISSION IMPOSSIBLE

Zondag 3 oktober stond de wedstrijd tegen Twenthe Goor 2 gepland. Rekken stond gedeeltes 2e op de ranglijst en met winst zou Twenthe Goor die 3de stonden op achterstand gezet worden.De weersomstandigheden waren mistig maar toch goed. Dit keer kwamen we niet te vroeg aan en hadden de perfecte voorbereiding op de wedstrijd.

10:00 aanvang wedstrijd, we verloren helaas weer de tos en kregen de kant met de meeste mist wat natuurlijk zeer nadelig was voor  Jorg ‘’’polletje’’ Antvelink de keeper. Het begin was aan beide kanten rommelig maar Twenthe Goor kwam steeds beter in de wedstrijd en begon kansen te creëren. Ondanks Rekken het moeilijk had kwamen er toch 2 goede kansen om de score te openen, Bjorn ‘’turbo’’ Barts en Job ‘’ mini’’ Groen wisten helaas het net niet te vinden. Jorg ‘’ polletje’’ Antvelink zorgde voor een paar uitstekende reddingen en leek man of the match te gaan worden. Helaas zou dit niet gebeuren. Vlak voor rust was er de verwachte treffer van Twenthe Goor en de thuisploeg kwam na een goed uigespeelde aanval op 1-0 voorsprong.

In de rust heeft het elftal flink op de donder gekregen wegens slappe inzet en nalatigheid. Wissels:  Sven ‘’ de tekkel’’ Koldeweij, Rob ‘’de sloper’’ Griesen, Joost ‘’Skippy’’ Blauboer en Bob ‘’porno’’ Vaanhold werden gebracht.

Aan het begin van de 2de helft begon Rekken dus met 4 nieuwe spelers. Helaas hielp dit niet veel en Rekken ging verder met dezelfde instelling als voor rust. Na een aanval van Twenthe Goor over de linkerflank werd de bal laag voorgezet. De bal ging laag op Jorg ‘’polletje’’ Antvelink af en deze dook op zijn beurt over de bal heen en de bal kon gemakkelijk ingetikt worden, 2-0. Al gauw na de 2-0 werd het 3-0 en het geloof was weg bij Rekken. Rekken ging alles op alles zetten en probeerde het met een extra aanvaller, dus achterin 1op1. Dit was tevergeefs en de score werd al snel uitgebreid, 4-0,5-0,6-0 enz. Rekken kreeg nog wel een paar kansen om de ‘’eretreffer’’ te maken maar dit was ook allemaal tevergeefs. Eindstand:  Twenthe Goor – Rekken 8-0.

Rekken heeft een wanprestatie geleverd. Of het nu lag aan het Oktoberfest in Haaksbergen, Bokbierfestival in Eibergen of gewoon de inzet van het team, schamen deed iedereen zich na de wedstrijd.