Rekken 3 – Reunie 4

Op deze mistige zondag moest Rekken 3 aantreden tegen Reunie 4. Deze mist zorgde voor een aantal ongewone zaken. Ruud, alias Gympie had zijn voetbalschoenen thuis laten liggen en Joep ondervond een technisch mankement aan zijn fiets.
We kregen de opdracht om vandaag aan ons doelsaldo te werken, aangezien Reunie nog geen puntje had binnen gehaald. Eerst moest er nog een teamfoto worden gemaakt. We begonnen zoals altijd goed aan de wedstrijd. Eddy en Bram Groot Wassink waren al snel bij een goede doelpoging betrokken, maar wonder boven wonder leverde dit geen doelpunt op voor Rekken. Er volgden nog een aantal mogelijkheden. Later in de eerste helft begonnen we de controle kwijt te raken. Reunie kwam beter in de wedstrijd en uiteindelijk leverde dit Reunie een penalty op en Harm een gele kaart. Gelukkig belandde de bal op de paal.
De tweede helft startte. We hadden verwacht dat de brandstof bij de spelers van Reunie in de tweede helft wel een beetje op zou raken, maar niets bleek minder waar. We konden de bal niet meer in de ploeg houden en dit resulteerde in goede kansen voor Reunie. Al snel maakte Reünie de 0-1 en de 0-2. Daarna werd het een verloren wedstrijd. We zijn er nog niet over uit hoe dit verlies heeft kunnen gebeuren. Lag het aan de teamfoto? Lag het aan de mist? Of lag het toch aan de vergeten voetbalschoenen van Gympie?
Joep werd verkozen tot Man Of The Match door zijn inzet en loopvermogen op het middenveld.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment