Rekken 3 – Bon Boys 7

Na 2 nederlagen op rij, werd het weer eens tijd voor een overwinning. Bon Boys 7 moest het slachtoffer worden. De zon liet zich weer eens zien en dus was het heerlijk weer om te voetballen. Vanaf het begin hadden we de wedstrijd onder controle, maar konden moeilijk door de verdediging van Bon Boys heen komen. Na ongeveer 25 minuten kwamen we met geluk op voorsprong. Een corner vloog na een scrimmage via Joeps hoofd pardoes in het doel, 1-0. Voor rust waren er aan beide kanten nog een aantal mogelijkheden. Bon Boys werd vooral gevaarlijk vanuit de tegenaanval. Een mooi schot van Pieter werd ternauwernood gered door de keeper.
Vlak na rust kwam Bon Boys op gelijke hoogte. Ronald schatte een lange bal verkeerd in, waarna de snelle buitenspeler niet meer te achterhalen was en rustig scoorde. Niet lang daarna kwamen we weer op voorsprong. Rick werd met een goede steekbal alleen voor de keeper gezet en faalde niet. Kort daarna werd de wedstrijd door Heino beslist. Rick werd weer eens gelanceerd door Eddy, waarna hij de bal voor Heino klaar legde. Heino werkte de bal op kolderieke wijze, via zijn standbeen, binnen. Hierna mocht Henk tekenen voor de 4-1. Hij wilde de bal voorzetten op Joep, maar de bal verdween,tot ieders verbazing, in een keer in het doel. Bon Boys kon de tweede helft éénkeer gevaarlijk, maar Bart Jan reageerde goed op een hard schot. Vlak voor tijd maakte Eddy de mooiste van de ochtend. Vanaf een meter of 35 schoot hij de prachtig over de keeper heen, 5-1.
Het is heerlijk om weer eens te winnen. De titel kunnen we uit ons hoofd zetten, maar tweede worden is ook al een hele prestatie en daar gaan we vol voor.
‘MotM’ was Joep

Gerelateerde berichten

25 Thoughts to “Rekken 3 – Bon Boys 7”

Leave a Comment