MEC 5 – Rekken 5

Rekken vijf op herhalingafgelopen zondag speelde Rekken 5 weer tegen Mec maar nu in Misty Miste…….warempel brak naar de mist het zonnetje door en hadden we dus eigenlijk niets te klagen over de omstandigheden…tot we het hoofdveld betraden en dachten in weide te zijn beland waar kort daarvoor nog een paar koeien hadden gegrazen…. Als Rekken 1 volgend jaar 4e klasse speelt en Mec erin blijft mag ik hopen dat er aan het veld wat gebeurt….al hoorden we Wim te Nijenhuis ( trainer van Mec ) zeggen dat dit om tactische redenen werd gedaan …

Aangezien Fred R en Bertus G niet aanwezig waren kwam Hans O onze gelederen achterin versterken…na een aantal aanvallen en dito miraculeuze reddingen van de keeper..die geen keeper was schoot Hans O na een corner de bal in de touwen nadat de voetballende keeper voor het eerst de bal in de handen wilde pakken en hem prompt los liet… 0 – 1.

Ondanks de voorsprong en geen enkele kans van Mec was het spel magertjes van onze kant. De spelers vonden elkaar moeizaam en de bal werd te snel naar voren gebracht en menig maal stond Rekken daardoor terecht buitenspel. De opleving kwam toen Harrie N ging strooien met steekballetjes wat de 0 – 2  inleidde door Paul N en de 0 – 3 door Henk H zodat Rekken toch vrij eenvoudig de rust in ging.

Na rust kon Rekken maar liefst vier spelers rust geven zodat iedereen in de brede selectie toch aan het voetballen kwam, al was zitten op de bank in het zonnetje ook geen straf. Kansen waren er genoeg maar de scherpte ontbrak…zowaar Mec kreeg bij een spaarzame aanval een kans die knap werd ingeschoten zodat het 1 – 3 werd. Even gemopper bij Rekken want de nul was eigenlijk heilig en daardoor werden de schouders er nog een keer ondergezet wat resulteerde in de 1 – 4 door Henk H wat tevens net als de week ervoor de eindstand was.

Rekken 5 behoudt de aansluiting zodat we nog steeds meespelen om de prijzen. Inmiddels is een gat geslagen met de nummers 3 en 4 zodat het erop lijkt te gaan tussen KSV en Rekken om de beker met de grote oren….

 

Henk H 2 x Paul N 1 x Hans O 1 x

 

Gerelateerde berichten

6 Thoughts to “MEC 5 – Rekken 5”

 1. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: sprekken.nl/2013/04/11/mec-5-rekken-5/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Find More here on that Topic: sprekken.nl/2013/04/11/mec-5-rekken-5/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: sprekken.nl/2013/04/11/mec-5-rekken-5/ […]

 4. … [Trackback]

  […] There you can find 43363 additional Information on that Topic: sprekken.nl/2013/04/11/mec-5-rekken-5/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Information on that Topic: sprekken.nl/2013/04/11/mec-5-rekken-5/ […]

 6. … [Trackback]

  […] There you can find 69747 additional Info on that Topic: sprekken.nl/2013/04/11/mec-5-rekken-5/ […]

Leave a Comment