Rekken 5 verliest in kansen festival…….

Eindelijk was het zover, na weken van uitstel mocht Rekken 5 weer de wei in. Aan teambuilding werd in de periode vooraf ook gedaan zoals een uitstapje naar een papierfabriek in Renkum en afsluitend een gezellig samenzijn bij de Klok. Verder was het team aanwezig op het jubileum feestje van Henk en Martina wat ook werd gevierd tot in de late uurtjes!

Na een aantal oefenwedstrijden tegen respectievelijk trias 10 en Buurse 5 die overigens werden verloren maar waar we wel enorm veel kansen creëerden ….zagen we de eerste competitie wedstrijd zonnig in!!

EGVV 2 was de tegenstander deze dag en deze mannen zijn door de gehele linie wat jonger dan de Rekkenaren dus we waren gewaarschuwd… In het begin van de wedstrijd speelde zich voornamelijk af op onze helft wat resulteerde in wat speldenprikjes van de tegenstander. Uit 1 van deze aanvallen kreeg EGVV een hoekschop en doordat onze gelegenheidskeeper nog even dacht voetballer te zijn kwam er geen “LOS” en werd de bal in een kluts uiteindelijk tegen de arm van Herman geschoten en een penalty was een feit…. 0 – 1

Rekken hervond zich en we speelden meer van de goal af, het middenveld sloot meer aan en dit werd het startschot van het kansenfestival van die middag…..1 resulteerde in de 1 – 1 door Paul N daarna werd de keeper …speler….paal nog geraakt in diverse aanvallen maar de goal viel uit een spaarzame aanval aan de verkeerde kant…1 – 2. Rust….

De tweede helft van het zelfde laken een pak….Rekken overheerste en EGVV hield met alles wat het kon de schoten tegen….Het meest bizarre moment voltrok zich in de 70 min in de zestien van EGVV…Er werd 6 keer achter elkaar binnen de 11 meter op de goal geschoten en telkens zat er een been ..hoofd ….keeper tussen….rekken mocht niet scoren deze dag en zo bleef het dus 1 – 2 en was het eerste verlies in 2013 een feit…

Was het dan allemaal negatief deze morgen….nee!!! Als je zoveel kansen creëert komen de overwinningen weer vanzelf….FORZA REKKEN 5