Reünie 5 – Rekken 3

Na een aantal weken gespeedsoccerd en gezaalvoetbald te hebben, was de eerste wedstrijd na de winterstop er één om er even weer in te komen na de lange winterstop. De thuiswedstrijd tegen Reünie werd al met 8-0 gewonnen, dus er was vertrouwen in een goede afloop.

Christiaan ging met het 2e mee, daarvoor kregen we van het 4e Ronnie terug. Eddy had zich verslapen en kwam later op eigen gelegenheid alsnog naar Borculo.

We begonnen erg sterk aan de wedstrijd en creëerden al snel kansen. Deze waren echter niet besteed aan Kasper en Pieter. Waar er dus uit goede aanvallen niet werd gescoord, hebben we altijd nog de dode spel momenten waaruit we dit seizoen ook erg vaak scoren. Kasper kon na een goede corner van Pieter vrij inkoppen en scoorde 0-1. De kansen bleven maar komen; Pieter schoot van dichtbij naast en Henk zijn knal werd door de keeper uit de kruising gebokst. De 0-2 kwam er toch, de keeper verwerkte een knal van Joep niet goed, waarna Kasper de rebound kon binnenwerken. Joep schoot van dichtbij nog op de lat. Niet lang daarna werd het 0-3, Pieter speelde 2 man uit en werd vervolgens binnen de 16 neergelegd door de keeper: penalty. Kasper mocht zijn 3e van de wedstrijd maken. Vlak voor rust kreeg Reünie een penalty, nota bene bij de eerste keer dat ze echt over de middellijn kwamen. Rob legde de spits van Reünie neer in de 16, waarna de goed fluitende leidsman niet anders kon dan de bal op de stip te leggen. Bart Jan zat nog in de goede hoek maar, de penalty was hard en zuiver: 1-3. Na de penalty zakte ons voetbal ver weg tot een bedenkelijk niveau.

In de rust werd er het nodige gewisseld, Olliver en Henk hadden wat pijntjes en Luc en Ronnie kwamen binnen de lijnen. Eddy kwam een kwartier in de 2e helft binnen de lijnen voor Barry. Ook werd geprobeerd iedereen weer op scherp te zetten.

De tweede helft bleven we spelen op een bedenkelijk niveau: passes kwamen niet aan en we waren erg slordig. Reünie kreeg meer mogelijkheden, waarvan bij de grootste kans, voor open doel, de bal door 2 spelers werd gemist. Gelukkig voor ons kon Reünie geen echte vuist maken om het ons nog echt lastig te maken, maar in wedstrijden tegen een sterkere tegenstander moet het echt beter.

Men of the match: Henk Trutmans & Kasper Brugman