Rekken 5 speelt voor Sinterklaas

Wind, blessures en een “weekendje weg.nl” zaten Rekken 5 afgelopen zondag danig in de weg. Als je dan ook nog tegen GSV 4 speelt die maar met 1 gedachte naar Rekken kwam…. revanche van de eerdere dikke nederlaag in het seizoen weet je genoeg.

Bertus G had iets verkeerd gedaan bij het opstaan die ochtend dus de opstelling werd een minuut voor de aftrap weer aangepast en niet veel later viel Ludy ook nog geblesseerd uit.

Gelukkig hadden we Hans O kunnen strikken voor een helft maar de spoeling werd dus erg dun qua spelers…Het werd een vreemde wedstrijd waarin de bal niet verder kwam dan de 16 meter aan beide kanten. Dit had deels te maken door de wind maar eerlijk gezegd liep het ook voor geen meter. GSV stelde er ook weinig tegenover zodat het gevaar uit dode spelmomenten moest komen. GSV kreeg een vrije trap  op 18 meter van de goal, de bal werd in eerste instantie knap uit de hoek getikt door Bob maar helaas was een GSV speler als enige alert zodat de 0-1 een feit was. Niet lang daarna volgde de 0-2 doordat Bob iets te enthousiast op de bal dook en bij het doorrollen hem weer kwijt werd zodat ook hier een GSV speler het cadeautje met strik erom in het lege goal kon schieten. Welgeteld kreeg Rekken voor rust nog een grote kans maar het was niet aan de voorhoede besteed helaas!

De tweede helft was het qua wind iets gunstiger voor Rekken en werd er beter gecombineerd.

Fred R schoof in en Rekken ging achterin 1 op 1 spelen. Het slotoffensief kon beginnen dat leverde wel wat kansen op maar helaas viel de goal aan de andere kant. Het was niet eens een echte aanval van GSV, de spits deed maar wat en speelde de bal veel te ver voor zich uit maar ook bij Rekken deed niemand wat waardoor de bal tot ieders verbazing in de goal rolde  0-3. Rekken maakte nog wel 1-3 door Henk M maar dat was ook het enige lichtpuntje van deze morgen.

Ik hoop dat Rekken 5 net zo teleurgesteld is als de trainer zodat we er zondag tegen koploper KSV weer staan en er nog een leuk en spannend seizoen van kunnen maken!!! Want niets is leuker dan lang meedoen om de prijzen!!!!

Gerelateerde berichten

Leave a Comment