Kom ook! Sp Rekken C1 dit weekend kampioen?

Aanstaande zaterdag kan SP Rekken C1 kampioen worden in de 3e klasse kampioen worden. De C1 heeft het niet helemaal in eigen hand maar heeft wel degelijk kans in de topper tegen Vosseveld C1. En kan daarbij alle steun van het publiek gebruiken!
Klik op lees meer voor meer informatie->

Voor het kampioenschap in de 3e klasse zijn namelijk nog twee teams in de race, Vosseveld C1 en AD’69 C1. Beide teams hebben een punten achterstand op Sp Rekken, van respectievelijk 1 en 3 punten. Maar beide elftallen hebben nog een extra wedstrijd te spelen.

Echter Sp Rekken moet aankomende zaterdag tegen de nummer 2 Vosseveld C1. Als Sp Rekken C1 deze wedstrijd wint komt de C1 van Rekken op 23 punten uit 9 wedstrijden. Vosseveld is daarmee uitgeschakeld voor het kampioenschap omdat deze dan nog maar een maximum van 22 punten kan halen door te winnen van AZSV C3 op zaterdag 15 December. Die wedstrijd is gezien de stand een makkie voor Vosseveld dus dient er dit weekend sowieso gewonnen te worden van Vosseveld!

De tweede achtervolger in de race om het kampioenschap is AD ’69 C1. Stel dat Sp Rekken aankomend weekend wint van Vosseveld kan AD’69, door te winnen in de volgende twee wedstrijden op gelijk aantal punten komen. de aankomende wedstrijden van de club uit Aalten zijn de derby tegen AZSV C3 en de wedstrijd van 8 december tegen Ajax Breedenbroek (waar Rekken nog eenvoudig van won).

Stel dit is het geval dan komt het op doelsaldo aan. Het doelsaldo van Rekken is +29 en het doelsaldo van AD’69 is +26. Met twee redelijk makkelijke wedstrijden voor de boeg zal AD’69 dit doelsaldo nog aardig opkrikken.

Dus dit weekend:
De kampioenswedstrijd?!
SP Rekken C1 – Vosseveld C1

Kom ook!

En daarna maar hopen op een goede dag van Ajax Breedenbroek C1 of AZSV  C3 !

 

Bent u erbij?

Gerelateerde berichten

Leave a Comment