Aanstaande zondag kampioenswedstrijd Dames 1

De doelstelling van dames 1 is bijna behaald. Kampioen worden in de 4e klasse. De dames zijn 1 punt verwijderd van dit kampioenschap. Een knappe prestatie voor het team en trainer Peter Giesen. Dit betekent dat ze aanstaande zondag de kampioenswedstrijd hebben. Winnen ze zondag tegen LSV of spelen ze gelijk promoveren ze rechtstreeks naar de 3e klasse. Om onze dames te steunen nodigen we jullie allemaal uit om te komen kijken.

Aanstaande zondag 13-5 is de kampioenswedstrijd voor dames 1:


Aanvang wedstrijd 13.30    Rekken DA1 – LSV DA1

 

Bij winst of gelijkspel volgt het volgende programma:

16.00                     Receptie in de kantine van Sp. Rekken

16.30/16.45        Rondrit door Rekken

Iedereen is uitgenodigd om onze dames aan te gaan moedigen! Daarna kunnen jullie de kampioenen feliciteren en worden ze gehuldigd met een rondrit door Rekken. Na de rondrit is er een grote party met een DJ.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment