Top Koninginnedag toernooi in Rekken

Het Koninginnedag toernooi in Rekken kende met 18 teams weer eens een maximale deelname. De teams waren ingedeeld in 3 poules. Er werd op een half veld gespeeld met kleine doelen. Omdat dit een recreatief toernooi is stonden In het veld  7 spelers waarvan minimaal 1 dame. Daarnaast mochten er maximaal 4 competitie spelers (heren senioren, A junioren of zaalvoetbal) in het veld staan. De wedstrijden begonnen om 12.00 uur. De twee beste teams in elke poule gingen door naar de finale poules. Dit waren Wansink Woninginrichting, Miss Weyland en de zeven zijlijn snuivers en Net geen profs in Poule 1. In de andere poule streden FC BBQ, Granadores en Swift Boys om de eerste plek.

De wedstrijd om de 3e en 4e plaats ging tussen Wansink en FC BBQ; Wansink won met 2 – 0. De finale was een spannende strijd tussen Net geen profs en Granadores die na 10 minuten nog geen winnaar kende. Strafschoppen moesten de beslissing brengen en die werden het beste genomen door Net geen profs.

Net geen profs zijn dus de winnaars van de Koninginnebokaal 2012. Bij de prijsuitreiking werden alle medewerkers en ook de scheidsrechters Jan Elferink, Wilfried Hoitink, Wim Bruil en Jeffrey Barts van harte bedankt. Namens de scheidsrechters werden alle deelnemers bedankt voor hun sportiviteit en voor het spelplezier tijdens de wedstrijden.

Zoals altijd werd er ook dit jaar een krat bier verloot onder de deelnemende teams. Dit jaar ging die prijs naar Jonge leu op oale groond. Na afloop werd er op het terras volop genoten van een drankje en een hapje en natuurlijk van het geweldig mooie weer. Het was erg gezellig en iedereen kijkt alweer uit naar volgend jaar.

Allen dank voor de organisatie en deelname !

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment