Rekken-Dames 25+

Op vrijdag avond 14 april stond de uitwedstrijd tegen Hengelo op het programma. Met 9 speelsters vertrokken we richting Hengelo.  Om 20:00 was de aftrap, we begonnen de wedstrijd wat afwachtend. Er werd wel gecombineerd maar dit kon nog wel beter. De spits van Hengelo was zeer bal vast en had een hard schot. Dit leverde ons in enkele minuten helaas 2 tegendoelpunten op. Maar wij werden wakker en bleven goed combineren. Hieruit kwam dan ook een mooi doelpunt van Nienke, via de binnenkant van de paal 2-1. Niet lang daarna kopte Nienke rakelings naast. Rust.  We voeren een tactische wissel door. Chantal staat laatste vrouw maar schuift 1 linie naar voren, Lisanne gaat in de 2e helft kort op de goede spits van Hengelo spelen. Ze is de spits van Hengelo met regelmaat te snel af en hierdoor hebben we wat meer snelheid in het spel. Dit resulteerde dan ook snel in een doelpunt. Ook Irene schoot mooi via de binnenkant van de paal raak. We waren los en niet veel later schoot Chantal de 2-3 binnen! Helaas had de spits van Hengelo soms aan 2 tellen genoeg en schoot de 3-3 binnen. We waren goed aan elkaar gewaagd en bleven goed voetballen. Dit resulteerde dan ook in nog 2 mooie goals van Chantal en een verdiende overwinning op Hengelo. De eindstand 4-5.