Rekken 5 verslaat de Maandagavondgroep !

Er was de laatste tijd al vaker over gepraat aan de bar en na de training….wie is er nu eigenlijk het sterkst de jonge maandagavond groep of het ervaren competitie team-Rekken 5. Eindelijks was het dan zover op super-sunday zou de strijd plaats vinden. Om 08.45 uur kwam er toch een verzoek van de maandagavondgroep om maar 2×30 min. te spelen want anders kon het weleens te zwaar worden. Ook prima , Rekken 5 nam direct het heft in handen maar de maandagavond groep kreeg de eerste grote kans die op de lat belande. Maar Rekken 5 leek op het grote veld beter uit de voeten te kunnen en ging dan ook verdiend met 1-0 de rust in. Na rust kwam Rekken 5 nog iets beter voor de dag en dat resulteerde in nog 3 goals. De maandagavondgroep wisselde volop maar kwam er toch niet meer aan te pas. Een meer dan verdiende overwinning op de maandagavondgroep die in grote getale aanwezig waren met de aanhang. Al met al een geslaagde voetbalmorgen en vooral op maandag blijven trainen voor de volgende super-sunday revanche wedstrijd.
1-0 Oli
2-0 Paul
3-0 Heino
4-0 Mark

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.