Verslag: Rekken 2 – Bon. Boys 5

Rekken 2  de bietenbrug op.

Zondag 20 november moest er worden aangetreden tegen de Bon Boys. Ervaringen van vorig seizoen, en het feit dat ze slecht 3 verliespunten onder ons stonden leerden ons dat het een lastige pot zou worden. Pieter Kuiper was met een hamstringblessure niet van de partij, en dus moesten we het vandaag met 12 man doen.

Al  snel werd duidelijk dat het inderdaad een lastige ochtend zou worden. Het elftal van Bon Boys herbergde een flink aantal “old 1e-spöllers”, die wisten hoe de hazen liepen. De tegenstander nam direct het heft in handen en via een ingestudeerde vrije trap, die knap werd binnengewerkt, kwamen ze terecht op voorsprong. Rick Rexwinkel had toen  het strijdtoneel al geblesseerd verlaten en was vervangen door onze enige wissel Nick Scholten. Wij wisten hier weinig tegenover te stellen, en ondanks dat Bon Boys verder ook weinig creëerde, waren we blij dat het bij de rust nog 0-1 stond. Dit betekent immers dat de wedstrijd nog niet gespeeld is en dat er nog van alles mogelijk is; de bal is namelijk rond. Vol goede moed begonnen we dan ook aan de 2e helft. We werden wat sterker zonder de tegenstander nog echt te kunnen verontrusten. De tegenstander begon wat te zeuren en tijd te rekken en deed er natuurlijk alles aan om de koploper 3 punten afhandig te maken. Dit plan viel bijna in duigen toen Bram Groot Wassink 1 tegen 1 kwam tegen de Haaksbergse keeper. Laatstgenoemde kwam echter als winnaar uit de strijd. Net op het moment dat we achterin 1 op 1 wilden gaan voetballen deelde Bon Boys de genadeklap uit. Dat hierna ook de 0-3 nog viel was slechts voor de statistieken. Bon Boys nam dus terecht de punten mee uit Rekken, maar vooral op basis van de 2 helft mogen we redelijk tevreden zijn over het spel tegen deze goede ploeg.

Rekken 2 blijft nog koploper, doordat de concurrent ook heeft verloren, maar Bon Boys staat qua verliespunten  op gelijke hoogte, met 2 wedstrijden minder. Ondanks het verlies blijft Rekken 2 dus bovenin meedoen.

Opstelling: Tom Bannink, Jorik Reijerink, Paul ten Brinke, Robert Boevink, Ronals Engelberts, Ruud Giesbers, Harm Koerselman, Bram Groot Wassink, Rick Rexwinkel (Nick Scholten), Bram ten Barge, Frank Hartemink.