Dames1 najaarskampioen ?

Zondag 27 November Rekken DA1 – TVC’28 DA1  Aanvang: 13.30 uur
Dames 1 kan aanstaande zondag  najaarskampioen worden.
Dit seizoen spelen beide damesteams 2 halve competities, een najaarscompetitie en een voorjaarscompetitie. Degene die tijdens de najaarscompetitie in de top 6 eindigen spelen in de voorjaarscompetitie nog 2 keer tegen elkaar.

Rekken Dames 1 is koploper in de 4e klasse. Ze spelen zondag de laatste competitiewedstrijd van de najaarscompetitie. Daarin moeten ze het opnemen tegen TVC’28 Dames 1, momenteel de hekkensluiter van de 4e klasse. Winnen ze, zijn ze najaarskampioen.

Iedereen wordt uitgenodigd om zondag onze dames aan te moedigen richting het najaarskampioenschap. Om 13.30 uur begint de wedstrijd. Na een gewonnen wedstrijd gaan we een feestje bouwen in de kantine en is het mogelijk om de dames te feliciteren.

Tot zondag op ’t Asterloo !

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment