Verslag: Rekken 3 – DEO 3

Rekken 3 geeft punten makkelijk weg

Zondag 9 oktober moest er worden aangetreden tegen het 3e elftal van Dijkhoek En Omstreken. Aangezien deze ploeg ook nog maar weinig punten had gepakt heerste er bij Rekken het gevoel dat een overwinning mogelijk moest zijn.

Voordat er nog maar 1 bal getrapt werd moest er eerst nog wat gevierd worden, het 3e heeft Voegersbedrijf Siemes namelijk weten te strikken als tassen sponsor. Na een korte fotoshoot werd er rond 10:30 afgetrapt op hoofdveld van Sportclub Rekken. Rekken 3 begon voortvarend en combineerde makkelijk wat resulteerde in een paar kleine kansen. Toch was het DEO dat na 20 minuten uit het niets wist te scoren door te profiteren van een foutje op het middenveld van Rekken. Hierna zakte het spel van Rekken snel in maar toch waren er nog enkele flinke kansen op de gelijkmaker voor onder andere Barry Meddeler die alleen op de keeper afstormde en Wouter Ebben die de lat raakte. Met een stand van 0-1 werd de kleedkamer opgezocht om onder het genot van een kopje thee het strijdplan voor de 2e helft te bespreken.

De bedoeling was om de 2e helft net zo te starten als de 1e helft maar helaas wist Rekken dit niveau vandaag niet meer te vinden. Ondanks dat het een groot foutenfestival was aan de kant van Rekken waren er toch weer enkele grote kansen voor Rekken die niet benut werden. Daarna bleek dat de ongeschreven wet van het voetbal ook gold voor deze wedstrijd: ‘Als je zelf niet scoort doet de tegenstander dat wel’ . DEO wist met een afstandsschot vanaf circa 30 meter het net te vinden achter Jeroen Stomps. Hierna was Rekken helemaal de kluts kwijt waardoor de rest van de wedstrijd het beste getypeerd kan worden als hotseknots’ voetbal. Uiteindelijk bleef de teller hangen bij een stand van 0-4, Rekken 3 moet deze wedstrijd maar gauw vergeten om binnenkort de eerste 3 punten een keer binnen te slepen. Er staat inmiddels een teambuilding BBQ gepland dus vanaf dan zal het vast beter gaan.

Opstelling: Jeroen Stomps, Heino Meddeler, Eddy Klein Meuleman, Wouter Ebben, Jochem Aarnink, Christiaan Wittebroek, Sebastiaan Slutter, Danny Siemes, Barry Meddeler, Oliver Michorius, Tom te Kaat.

Reserves: Daniel Eijsink, Maurice Eijsink, Ruud Brinkers

Eindstand: 0-4(0-1)