Verslag Dames 2: SDOUC DA2 – Rekken DA2

22 mei 2011  SDOUC DA2 – Rekken DA2

Vandaag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Door het ontbreken van stopper Lisa Hengeveld (weekend weg) en spits Wieke Nijhof (enkelblessure) hadden we 11 speelsters vandaag. Echter, ons nieuwe lid Iris Hengeveld wou ook wel mee naar Ulft en zo hadden we toch nog 1 wissel.

Vandaag gingen we helaas afscheid nemen van 2 speelsters. Myrthe Roerdink heeft de keuze gemaakt om te stoppen met voetbal. Voetbal is voor haar moeilijk te combineren met het werken en daarom stopt ze. Ook stopt Tanja Stomp met voetballen. Trainen is voor haar niet meer mogelijk ivm werk en nieuwe/oude hobby dansen. Ze blijft nog wel steunend lid en mogen haar oproepen als dit nodig is.

We moesten om 9.45 uur aanwezig zijn, iedereen was mooi op tijd en we gingen nog even de bestuurskamer in voor de bespreking. Daar werd de volgende opstelling bekend gemaakt:

Nel

Iris – Lobke – Laura – Ellen

Tanja (Iris)- – Ivonne

Joyce – Ilse – Myrthe

Wissel: Iris

De opstelling was niet compleet, maar als mid-mid hebben we zelf Lieke maar ingevuld. Toen we weg wouden was (weer) onze vlagger niet aanwezig. We hebben toen gebruik gemaakt van het aanbod van Wouter (och, als niemand komt, dan haal me maar weer bij huis op). Wouter stapte zo uit bed in z’n sportkleding bij ons in de auto richting Ulft.

Op het pupillenveldje van kunstgras mochten wij ons voorbereiden voor de wedstrijd. Er hing een erg onaangename geur (kattenpis) over het veld heen. Desondanks probeerden we zo goed mogelijk warm te worden. Net zoals in de kleedkamer, was het ook erg stil op het veld. Iets wat erg zeldzaam is bij Dames 2. Maar goed, met het afscheid van 2 dames en het afscheid van het leuke seizoen in het vooruitzicht was het ook wel logisch en was de stilte gepast.

Voor de wedstrijd werd er duidelijk gemaakt dat onze mascotte Simpel niet mee het kunstgrasveld op mocht. Daarom liep Wieke met Simpel rondom de omheining om daar Simpel vast te maken. Toen Wieke zelf op de bank plaats wou nemen, liep ze dezelfde route, om de omheining heen weer terug (een half veld). Toen ze bij de bank aankwam zag ze dat er naast de dug-out ook een opening in de omheining zat,……..Toen begon de wedstrijd………

…….Na 90 minuten stond er een score van 0-0 op het scorebord en liepen we afgemat naar de kleedkamer, wederom stil…..Terug aangekomen in Rekken was de sfeer al weer wat beter en hebben we nog iets gedronken en geproost op de afgelopen wedstrijden en op het komende seizoen.

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment