Rekken E2 wint toernooi bij Twenthe Goor.

Op de zaterdag tijdens het voetbalkamp, stond er voor de E2 ook nog een toernooi gepland. Na vrijdag weinig slaap te hebben gehad en zaterdagochtend nog veel actieve spelletjes te hebben gedaan, vertrokken we met 2 auto´s vanuit Reutum naar Goor.

Ruben kwam op eigen gelegenheid naar Goor omdat hij niet mee was op voetbalkamp en wel mee zou doen met het toernooi. Zo hadden we mooi iedereen bij elkaar. Onze poule zag er als volgt uit met de volgende uitslagen.
Rekken E2 – Hellendoorn E6                     5 – 0
Rekken E2 – Eibergen E10                          0 – 2 (ondanks de score was Rekken hier veel beter maar
verzuimde te scoren)
Rekken E2 – Twenthe Goor E6                  4 – 1
Rekken E2 – Oranje Nassau E16               3 – 0

Voor aanvang van onze laatste wedstrijd stonden we 2e (achter Eibergen). Het zou leuk zijn om het seizoen af te sluiten met een toernooiwinst, alleen hadden we hier niet echt rekening meer mee gehouden. Dit omdat Eibergen tegen Hellendoorn moest, dat onderaan stond. Al snel werd duidelijk dat wij zelf wel zouden winnen. Eibergen speelde op het veld naast ons en Bjorn en Wouter hadden Hellendoorn daar 2x zien scoren… Het zal toch niet gebeuren? Het gebeurde wel, Eibergen verloor met 2 – 1 en zo kwamen we gelijk in puntenaantal. Wij beschikten over een veel beter doelsaldo en gingen er dus met de beker vandoor! Een mooi feestje en op de terugweg even wat lekkers gehaald voor onderweg!

Rekken E2

Gerelateerde berichten

Leave a Comment