Rekken 1 wint van Buurse en doet nog mee voor de prijzen

In een goede wedstrijd, gespeeld door 2 aanvallende teams was het aftasten in de eerste 10 minuten en Kevin Stokkers met overkopte uit een voorzet van rechts.
N 14 minuten kwam Buurse op voorsprong toen Bonkamp een fout resoluut afstrafte; 0-1.
Rekken nam hierna het heft in handen en binnen 2 minuten was de gelijkmaker een feit. Wouter Rexwinkel, vrijstaand, schoot beheerst 1-1 in.
Vanaf dit moment was het de beide ploegen die op jacht gingen om iets te forceren, en Buurse had pech dat een inzet via een Rekkense verdediger net niet in het Rekkense doel vloog.
De thuisploeg had een kans, maar de inzet van Rexwinkel werd uit de benedenhoek geplukt door doelman Winkelman van Buurse.
De gasten kregen ook nog voor rust een kans uit een vrije trap, maar Chris Bonzet zag zijn schot tegen de lat belanden.
Na 46 minuten floot scheidsrechter Zwier uit Deventer de ploegen naar de thee.

In de beginfase van de 2de helft domineerde Buurse, maar de koploper liep zich 2x vast op doelman Bart-Jan Mellink die Rekken overeind hield.
Hierna was het de thuisclub dat iets gevaarlijker kon worden, maar echte kansen deden zich niet voor.
Ook niet met een extra aanvaller, Marc Blaauboer voor Wouter Rexwinkel die heel wat kilometers had afgelegd, was het eigenlijk een topper, dat leek af te gaan op een gelijkspel, maar in de extra tijd was het de ploeg van trainer Mark Roossink dat alsnog de winst pakte. Een toegekende vrije trap op 22 meter werd door aanvoerder Jerzey Aarnink snoeihard in de kruising geschoten. Dat betekende een mooie ietwat gelukkige zege op de koploper Buurse; 2-1.

Hiermee doet de Rekkense ploeg nog volop mee om de prijzen.

Bron: Berkelstream