Rekken JO15 kampioen !

Rekken J015 was ook na de nieuwe indeling in de winterstop een maatje te groot voor de tegenstanders en won alle 11 wedstrijden. In de kampioenswedstrijd stond binnen de 2 minuten al de 2-0 op het scorebord en de titel leek al binnen. Longa speelde zeker niet slecht en dook ook regelmatig op in de 16 van Rekken maar de keeper bleef in de 1 tegen 1 situaties goed overeind. De fysieke kracht en snelheid van Rekken maakte het verschil en ook na de rust had Longa hier geen antwoord op. Rekken kon makkelijk uitlopen en het werd uiteindelijk een 9-2 overwinning voor Kampioen Rekken-JO15 ! De kampioens-shirts en medailles werden uitgereikt en de mooie zelf gemaakte Groene-Rekken taart kon worden aangesneden. Het bekende rondje door het dorp en een duik in de Berkel van de leiders/trainers maakten deze dag weer onvergetelijk !   Bekijk de fotos en de videos !