JO-11 gaat internationaal!

In het paasweekend stond er een prachtige uitdaging op de agenda voor JO-11. De trainer had hen ambitieus ingeschreven voor een internationaal toernooi. Wat eerst als een droom leek, werd snel werkelijkheid toen de poule-indeling bekendgemaakt werd: we zouden het opnemen tegen een Engelse academie! Op zaterdag 30 maart vertrokken 11 gespannen spelers richting Brabant, vol enthousiasme voor het toernooi. We speelden op zaterdag drie wedstrijden en op zondag nog eens drie. De openingswedstrijd tegen een Nederlands team wonnen we direct! In de tweede wedstrijd stonden we tegenover een team dat uitstekend op elkaar was ingespeeld, waardoor we ontdekten dat we op een hoger niveau acteerden. Deze confrontatie eindigde helaas in een nederlaag voor ons team. De derde wedstrijd was tegen de Engelse academie, die tot dan toe alles met grote cijfers had gewonnen; een echte uitdaging dus! Ondanks dat zij zeer sterk waren, verkochten we onze huid duur in de nederlaag. We sloten de dag af met een diner bij Restaurant De Voortwisch in Winterswijk, waar we samen met de kinderen en ouders heerlijk hebben gegeten tegen een mooie prijs. Een perfecte afsluiting van de dag.

De tweede en laatste dag van het toernooi, op paaszondag, begonnen we in de verliezerspoule. Onze eerste tegenstander was een team uit Denemarken, dat ons een voetballesje gaf door hun uitstekende samenspel. De tweede en derde wedstrijd waren gelijkwaardiger en spannender; we slaagden erin een van deze twee wedstrijden te winnen, waardoor we als derde eindigden in onze poule. We kijken met veel trots terug op dit toernooi, waarbij we hebben laten zien wat we in huis hebben. De kinderen hebben enorm veel geleerd en hebben zelfs geflirt met enkele Deense meisjes, alhoewel we daar niet te diep op ingaan.
Namens JO-11 willen we graag een aantal mensen bedanken:
Alle ouders voor hun inzet met rijden en hun fanatieke aanmoedigingen. We zijn ontzettend dankbaar voor zulke betrokken ouders.
Daarnaast gaat onze dank uit naar Restaurant De Voortwisch voor hun uitstekende service en het heerlijke eten. Ze hebben alles perfect geregeld en het is absoluut een aanrader!

Restaurantdevoortwisch Winterswijk

 

 

Gerelateerde berichten