Rekken geeft ruime voorsprong volledig weg in slotfase

Sportclub Rekken heeft op eigen veld duur puntverlies geleden. Tegen MEC stond de thuisploeg rond minuut 80 nog met 3-0 voor maar in een hectisch slot kwamen de gasten terug tot 3-3. Merijn Roos maakte de eerste twee Rekkense treffers en bediende Timo Buunk voor de derde goal.

Rekken begon met nagenoeg dezelfde elf als vorige week in Barchem. Alleen Waldo Rhebergen ontbrak door de geboorte van zijn tweede zoon waardoor Kevin Stokkers mocht starten als controleur. Het gemis van Waldo werd aardig opgevangen. Rekken was de dominante ploeg en kreeg al snel grip op de wedstrijd. Halverwege de eerste helft werd dit omgezet in een voorsprong toen Merijn Roos met grote overtuiging een bal uit de draai tegen de touwen joeg. Iets later verdubbelde hij de voorsprong door handig weg te draaien bij zijn tegenstander en rustig af te ronden.

Ondanks de voorsprong zat er na de pauze te weinig rust in het spel van Rekken. Toch leek de wedstrijd klaar toen Timo Buunk op aangeven van Merijn de 3-0 binnenkopte met nog een kwartier te spelen. Vlak hierna scoorde MEC echter wat tot onrust zorgde bij Rekken. Enkele kansjes op de 4-1 volgden nog maar de bezoekers roken bloed en werden beloond. In enkele knotsgekke minuten scoorde MEC tweemaal en Rekken keek vol ongeloof toe hoe de wedstrijd eindigde in een puntendeling.

 

Gerelateerde berichten