Pupil van de week: Rick Uitslag

Zondag 8 oktober Sp. Rekken- M.E.C >> Aanvang 14:00 uur >>> Balsponsor: Grand Cafe de Klok  >
Rick kijkt al een tijdje uit naar deze middag. Een aantal jaar geleden toen hij nog woonachtig was in Haaksbergen, was hij pupil van de week bij HSC’ 21. Rick woont samen met zijn moeder Precilla, vader Christiaan, zus Ilse en broertjes Wessel en Bram in Rekken. Hij zit in de 1e klas van het Assink in Eibergen. Thuis bij Rick zijn ze echte dierenliefhebbers. Ze hebben namelijk 3 honden, 2 konijnen, kippen en 1 haan en 7 paarden thuis. Rick vindt de dieren wel leuk maar een hele grote dierenvriend is hij niet. De hobby’s van Rick zijn: Vissen, voetballen, gamen en zijn vader helpen om dingen te bouwen.
Rick speelt bij Rekken in JO-13, zijn beste voetbalvriend is Mees. Rick heeft de positie keeper. Dit vindt hij erg leuk, maar sinds dit seizoen spelen ze voor het eerst op het hele veld en dus ook een grotere goal. Dit vindt Rick nog wel een uitdaging aangezien hij klein van stuk is maar hij heeft er alle vertrouwen in.  Gelukkig kan keeperstrainer Bjorn of door Rick genoemd Crocky hem hier goed bij helpen. Dit is dan ook Rick zijn favoriete speler van Rekken.  Zijn favoriete voetbalclub is Twente en de beste speler vindt hij Vinícius Júnior.
Het leukste aan pupil van de week zijn lijkt hem om met de spelers het veld op te gaan. Ook hoopt hij te scoren bij de keeper van de tegenstander. Zijn toekomstdroom is om net z’n goeie keeper te worden als zijn nicht, Inge Tijink. Zij is keepster bij de vrouwen van PEC Zwolle.
Wij hopen dat Rick een mooie middag beleefd samen met zijn vrienden en familie en wensen hem veel plezier toe !!

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.