Uitslag Ledenenquête

 

Enige tijd geleden heeft Sportclub Rekken een enquête uit gedaan onder zijn leden. De enquête is 90 keer ingevuld, waarvoor onze dank! We willen graag kort een aantal uitslagen met jullie bespreken.

  • 98% van de mensen komt met plezier naar de sportclub. Bijna twee derde zou dan ook zeker Sportclub Rekken aanraden bij vrienden of familie. Bijna 50% van de mensen zegt zich erg betrokken te voelen bij de sportclub.
  • Het ontmoeten van mensen wordt als de belangrijkste reden gezien om te voetballen bij Sportclub Rekken. Daarnaast zijn voldoende beweging en het spelen van wedstrijden ook van belang.
  • De meeste mensen blijven van nieuws van Sportclub Rekken op de hoogte via de Facebook (62%), de website (58%) en Instagram (43%).
  • Als goede punten in de communicatie wordt de oprichting van spelersraden genoemd en de rol van de leiders binnen de teams. Als verbeterpunt wordt de spelersverdeling op zondag genoemd (niet altijd even duidelijk, eerder communiceren).
  • De accommodatie van de club wordt als belangrijk gezien. 94% van de mensen vindt dat de accommodatie goed wordt onderhouden. Wel wordt genoemd dat sommige ruimtes (kleedkamers, berging, bestuurskamer) wat verouderd zijn.
  • 80% van de mensen vindt dat hij/zij op eigen niveau kan voetballen. Ook wordt de spelersgroep en de trainer over het algemeen als positief ervaren.
  • Activiteiten worden er voldoende georganiseerd, aldus 86% van de invullers. Echter blijkt dat de activiteiten niet altijd even goed naar met name de vrijwilligers worden gecommuniceerd. Ook wordt aangegeven dat er behoefte is aan extra activiteiten speciaal voor de jeugd. Wij zullen als club proberen hier meer aandacht aan te schenken.
  • Overall krijgt Sportclub Rekken van 60% een 8 als rapportcijfer.

 

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.